Sport
Dragoș Firțulescu: „Am pierdut 150.000 de euro din fotbal”

În direct la Oltenia TV, la emisiunea „Fotbal Plus”, Dragoș Firțulescu, fost jucător al FCU Craiova și al lui Dinamo, a dezvăluit faptul că a pierdut o sumă impresionantă din fotbal, mai exact 150.000 de euro. 

„Am pierdut mulți bani. Am pierdut pe la Craiova, UTA Arad, Târgu Mureș, Universitatea Cluj, chiar și la Larnaca. Cred că am strâns doi ani fără plată, în jur de 150.000 de euro, dar asta este viața, contează că suntem sănătoși, mai ales cu pandemia asta,” a declarat Dragoș Firțulescu la Oltenia TV. Mijlocașul de 31 de ani a evoluat pentru FC U Craiova, FC Caracal, Jiul Petroșani, Alki Larnaca, ASA Târgu Mureș, U Cluj, ALRO Slatina, UTA, Kaposvar, Dinamo, CSM Râmnicu Vâlcea, Pandurii, Beroe, Dunav Ruse, iar ultima sa experiență a fost în India. „M-a ajutat foarte mult Lucian Goian. El era de mai mult timp acolo și m-a făcut să mă acomodez.”

 

„Nu am avut ofertă de la nicio echipă a Craiovei. Am primit mesaje de la fanii lui FC U, dar nu cred că mai este loc pentru mine la acea echipă. La CS Universitatea s-a pus doar o dată problema, când era Ovidiu Stângă, dar am ales să merg la UTA atunci.”

 

 

Trebuie să ai pe cineva în spate. Ana Maria Prodan a fost o persoană care m-a ajutat, a fost ceva foarte bun, însă s-a produs o ruptură când am plecat de la Târgu Mureș la Universitatea Cluj, ea era și președinte. În acte nu mai era voie să fie impresar. Am avut o relație foarte bună cu ei, dar atunci nu mai eram plătit de vreo șapte luni de zile. Vreo trei la Mureș și patru la Cluj și atunci am zis că vreau actele ca să plec.

Mi-a plăcut foarte mult relația cu Laurențiu Reghecampf. El e un antrenor foarte bun. Cred că dacă rămâneam în relații bune cu Ana Maria eram mult mai sus, dar nu mă plâng nici acum. Am ajuns la 31 de ani și am căpătat o maturitate. Când eram mic și vedeam camere, mă credeam Messi, dar când am ajuns la Slatina, am zis că trebuie să muncesc mult mai mult,” a mai spus Firțulescu.

Cât face 2+34?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.