Sport
DSP Gorj nu a dat aviz pentru deplasarea „Pandurilor”

Pandurii Târgu Jiu nu a primit aviz din partea DSP Gorj pentru a face deplasarea la Miercurea Ciuc, deși oltenii au doar un caz de COVID-19 despistat, fiind vorba de Andrei Dobre, conform Liga 2 Prosport. 

”Trebuia să plecăm la ora 9 spre Miercurea Ciuc, dar am fost înștiințați, telefonic, de DSP Gorj, că nu vom primi aviz pentru a face deplasarea. Acum sunt la club și aștept confirmarea oficială. La testarea din 29 octombrie (n.r. – de ieri), s-a descoperit că avem un sigur jucător pozitiv, dar ni s-a transmis că toți jucătorii trebuie să intre în izolare pentru 5 zile, cât durează incubația, deoarece au avut contact direct cu acesta, fiind în zona 1 la meciul de miercuri, cu Farul. Marți se fac 5 zile de carantină și îi vom retesta pe toți. Sper să nu mai apară cazuri și să putem juca etapa viitoare, cu Dunărea Călărași”, a declarat Camilian Floroiu pentru Liga2 Prosport. FK Csikszereda – Pandurii Târgu Jiu ar fi trebuit să se dispute mâine, de la ora 11:00. 

La ce ora se bea ceaiul de la ora 5?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.