Sport
Dublă Koljic şi Ştiinţa învinge echipa lui Hagi, după cel mai bun meci făcut de alb-albaştri în acest sezon

După cea mai bună evoluţie din acest sezon, Universitatea Craiova a învins cu 2-0 pe Viitorul, în faţa a 20.000 de spectatori, pe "Ion Oblemenco". Bosniacul Elvir Koljic a reuşit o dublă, marcând în fiecare început de repriză, prima dată cu un şut senzaţional de la 20 de metri, apoi cu o lovitură de cap, la un corner executat de Cicâldău. 

Fără Mitriţă şi Fedele, suspendaţi, alb-albaştrii au mai ratat câteva ocazii mari prin Bărbuţ şi au avut două bare, semnate de Mihăilă şi Kelic. 

Ştiinţa a evoluat în formula: Pigliacelli – Donkor, Kelic, Briceag – Martic (87 Dimitrov), Mateiu, Cicâldău, Bancu – Bărbuţ (77 Burlacu), Mihăilă (65 Nuno Rocha), Koljic.

Devis Mangia a spus după meci: "Eu cred că am făcut cea mai bună primă repriză din acest sezon. Scorul putea fi mai mare, pentru că am avut multe ocazii mari. Bărbuţ a făcut un meci bun, ca toată echipa. Nu cred că e o problemă de sistem, ci doar de atitudine, în general. Noi trebuie să facem în aşa fel încât să nu mai spuneţi că într-o săptămână suntem pe loc retrogradabil şi în următoarea săptămână suntem pe loc de titlu. Avem nevoie de echlibru. Koljic trebuie să continue aşa. Cu siguranţă e un transfer foarte bun". 

Gică Hagi a declarat la final: "Prima repriză a fost a Craiovei, au fost mai iuţi, mai puternici, ne-au depăşit la ritm, în a doua repriză puteam să marcăm, dar victoria este meritată, au fost mai buni ca noi. N-am jucat colectiv bine, au fost peste noi. 

Pentru Universitatea urmează meciul din 16-imile Cupei României, cu Sportul Snagov, marţi, de la ora 18.45, pe "Ion Oblemenco". În Liga I, Ştiinţa este pe locul 4, cu 14 puncte şi în runda viitoare joacă pe teren campioanei, CFR Cluj, luni, 1 octombrie, de la ora 21. 

Care sunt majusculele din cuvântul : LupaMea?
Declaraţia zilei

"Este o dată pe care clubul a avansat-o, este dorința lor. Să nu uităm că au mai fost date, și cu 29, și cu 24, și cu 25, dar nu sunt o certitudine" - Mihail Genoiu, primarul Craiovei 

Sondaj
Cine are dreptate în situația lui Gică Popescu?
Clubul are dreptate, Popescu este un simbol pentru Oltenia
Suporterii au dreptate, trădarea nu se iartă
© Copyright 2008 - 2019 Lupa. Toate drepturile rezervate.