Sport
Duel foarte greu pentru „U” Craiova în optimile Cupei României

Optimile Cupei României a adus un meci foarte greu pentru Universitatea Craiova. Trupa lui Papură se va duela cu Botoșani, chiar pe terenul moldovenilor. 

Jocurile din optimile şi sferturile de finală se dispută în sistem eliminatoriu, într-o singură manşă, pe terenul echipei de categorie inferioară sau mai slab clasată în campionatul precedent. În cazul în care jocurile din Cupa României urmează să fie televizate în direct şi sunt programate în nocturnă, iar clubul organizator nu dispune de un stadion dotat cu instalație de iluminat, jocul se va programa pe un stadion din localitatea cea mai apropiată, care îndeplineşte condițiile regulamentare necesare disputării jocului şi televizării.

 

În conformitate cu principiile de desfăşurare ale competiţiilor fotbalistice pentru sezonul 2020-2021, adoptate în cadrul şedinţei Comitetului Executiv al FRF din data de 18 august 2020, meciurile din cadrul Cupei României care nu se pot disputa din cauza rezultatelor pozitie la testările pentru COVID-19 nu se pot reprograma.

Jocurile din cadrul optimilor Cupei României vor avea loc în ziua de 10 februarie cu începere de la ora 13:30, cu exceptia jocurilor televizate, programul acestora urmând a fi stabilit şi comunicat ulterior pe site-ul FRF.

 

Tabloul optimilor de finală din Cupa României:

U Cluj – UTA Arad

Gaz Metan – Viitorul Pandurii Târgu Jiu

Turris Turnu Măgurele – Dunărea Călărași

Astra Giurgiu – ASU Poli Timișoara

Poli Iași – Petrolul Ploiești

Chindia Târgoviște – Farul Constanța

Dinamo – FCSB

FC Botoșani – Universitatea Craiova

La ce ora se bea ceaiul de la ora 5?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.