Sport
Dumitru Dragomir: „65-70 la sută Craiova e campioană”

Fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, a vorbit la DigiSport despre bătălia dintre Universitatea Craiova și CFR Cluj pentru titlul de campioană. 

Dragomir este de părere că cineva a vrut să o încurce pe CFR Cluj în acest final de sezon și de aceea au fost probleme cu testele de coronavirus. Totuși, fostul președinte al LPF consideră că Universitatea are prima șansă în lupta pentru titlu, dar nu este exclus ca trupa lui Dan Petrescu să întoarcă soarta: „Cu CFR n-a fost în regulă. Cineva a vrut să le bage bețe în roate sau altceva a fost acolo! Craiova e aproape de titlu, 65-70 la sută Craiova e campioană. Are de partea ei și meciul egal cu CFR-ul. Dar poate și pierde, clujenii sunt odihniți. Va juca mai bine, o să vedeți. Tare mă tem că Universitatea Craiova nu bate CFR-ul. Dar are și avantajul meciului egal.

 

„Protocolul a fost făcut de neprofesioniști. Păi, îi chemai pe ăia de la DSP să facă programul? Te duci tu cu programul la ei! Am auzit că zice cineva ca fiecare echipă care un jucător bolnav să piardă cu 3-0. Păi, dacă la o școală se îmbolnăvește un copil nu mai dai alocație copiilor?

Are un bolnav, îl bagi în carantină. Se îmbolnăvesc doi, îi bagi în carantină. Iar federația și liga trebuie să decidă asta dinainte, așa procedează lumea civilizată, așa trebuie să facem și noi”, a mai spus Dragomir. 

 

 

Cât face 2+34?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.