Sport
Dumitru Dragomir: „Mititelu nu se compară niciodată cu Rotaru”

Fostul președinte al LPF a vorbit la ProSport Live despre plecarea lui Marcel Pușcaș de la U Craiova 1948, formație proaspăt promovată în liga secundă.

Dumitru Dragomir a folosit cuvinte dure la adresa lui Adrian Mititelu, patronul echipei U Craiova 1948. Acesta a făcut o comparație între acesta și Mihai Rotaru, principalul acțional al Universității Craiova. Fostul „boss” al LPF-ului a evidențiat faptul că Rotaru a reușit să conducă clubul către câștigarea Cupei României și este aproape de titlu după 29 de ani: „Mititelu a rămas la fel de mititel ca în urmă cu 10 ani. O să se aleagă praful și de proiectul ăsta. De ceva timp a dat iar de bani și se pare că se consideră din nou stăpânul orașului Craiova.


Dacă Pușcaș a plecat de la el, atunci este clar că Mititelu nu este în stare să lucreze cu nimeni. A mai rămas acolo Trică, dar să vedem cât o să țină și lanțul ăsta de iubire. O să auziți peste două-trei luni că o să plece și Trică de acolo.
Este păcat că le vinde suporterilor din nou gogoși, așa cum a făcut mereu. Mititelu nu se compară niciodată cu Rotaru. E diferență uriașă între ei. Rotaru a luat o cupă și este pe cale să câștige și un campionat, iar Mititelu a retrogradat o dată echipa, a dus-o și în faliment. Păcat de suporterii lui FCU
”, a declarat Dumitru Dragomir pentru ProSport.

La ce ora se bea ceaiul de la ora 5?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.