Sport
După eşecul cu Clinceni, Bergodi nu e dezamăgit, Cârţu e realist: 'Am jucat modest'

Antrenorul Universităţii Craiova, Cristiano Bergodi, şi antrenorul Sorin Cârţu sunt în dezacord după eşecul de acasă cu Academica Clinceni. Italianul e mulţumit de joc, spunând că ratările au dus la eşec, în timp ce "Sorinaccio" spune ce a văzut toată lumea: echipa a jucat slab şi înfrângerea a venit în consecinţă. 

"Nu știu ce s-a întâmplat, am avut o grămadă de ocazii și atunci nu sunt dezamăgit. Se putea câștiga acest meci, dar nu m-a supărat ce am făcut pe teren. Am ratat ocazii mari prin Acka, Baiaram, Ivan, Bălașa, Tudorie, Ofosu... asta e, s-a întâmplat, nu trebuie să facem o tragedie. Vom analiza și gata, nu pot să spun altceva. Mai devreme sau mai târziu se putea întâmpla să pierdem un meci. Am întâlnit o echipă care se apără bine și am încercat să finalizăm din centrări. Am avut ocazii și rezultatul putea să fie altul, dar mergem înainte fără să facem o tragedie", a spus Bergodi, după eșecul cu Academica Clinceni.

"Am fi vrut să vină mai târziu, dar dacă s-a întâmplat, ce să facem? Poate ne trezim așa. Și anul trecut am pierdut foarte multe puncte cu echipe din play-out. Eu zic că o înfrângere a fost prea mult, au fost multe situații în care puteam marca, dar așa a fost în seara asta. Sperăm să îndreptăm, iar apoi să vină o nouă serie de șapte victorii. Asta e, trebuie să acceptăm înfrângerea, chiar dacă nu suntem de acord cu ea.  Am jucat modest, dar asta intră în atribuțiile lui Cristiano, eu nu intru mai mult în subiect. E un rezultat care ne cade prost, nu-l digerăm ușor. În momentul în care faci niște greșeli din astea, jucători care n-au voie să facă asta în anumite zone ale terenului, e normal să iei gol. E un gol pe care îl primim în superioritate numerică, balonul la noi și așa mai departe. Sunt niște situații care trebuie analizate foarte bune și eliminate. Tot ceea ce se întâmplă și apropo de U21. Avem trei care n-au putut să fie azi. De unde să mai luăm iar vreo trei de o valoare la fel? E o aiureală, dar voi știți părerea mea. Din punctul meu de vedere, nu există un joc în care să elimini meritul sportiv. Cu Tudorie, Ofosu și Căpățînă parcă am fost mult mai periculoși și puteam marca, dar așa a fost. Toate au fost pe lângă bară, pe lângă poartă. Pentru Mamut nu am comentarii, îl știu mai puțin, dar Ofosu și Căpățînă mi se par jucători foarte buni și își vor pune amprenta. Mai bine primeam gol în faza aia din minutul 1, poate era altfel. Mihăilă a plecat în ultima zi de transferuri, ce puteai să mai faci? Eu zic că jucătorii pe care i-am luat - Ofosu, Căpățână - sunt un plus, și au mai fost înainte Constantin și Papp. Nici nu poți să faci 10 transferuri. Suntem abia în etapa a opta, avem doar o înfrângere, șapte victorii. Ne-am angrenat într-un obiectiv clar - câștigarea campionatului și a Cupei României. E normal să ai astfel de obiective ca Universitatea Craiova, mai ales la ce condiții sunt", a declarat Cârțu, la Digi Sport Special

 

Din păcate, mingea nu a vrut să intre în poartă. Ne pare rău că s-a întâmplat, dar mergem mai departe. Am avut șapte ocazii, au avut șanse Acka, Baiaram, Mamut, Ivan. Asta este, nu avem ce facem. Nu mă interesează de celelalte echipe, sperăm doar să înscriem măcar jumătate din ocazii la meciurile următoare” a declarat, după meci, Dan Nistor.

Câţi ani are o persoana care isi serbeaza majoratul?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.