Sport
După încă un meci la Juventus, Radu Drăgușin este aproape să semneze prelungirea

Radu Drăgușin este doar la un pas să semneze prelungirea contractului cu Juventus. Internaționalul U21 a fost integralist în Juventus - SPAL 4-0, în sferturile de finală ale Cupei Italiei. 

În vârstă de 18 ani, Drăgușin este la un pas să semneze prelungirea contractului cu campioana Italiei: „Directorul sportiv Fabio Paratici caută o variantă contractuală care să mulțumească toate părțile implicate. Așa cum obișnuiește Juventus, anunțul oficial va fi făcut la momentul potrivit, însă, la momentul actual, semnătura lui Drăgușin pare doar o formalitate.

Nu e o coincidență că la meciul cu Spal, Pirlo a ales o defensivă tânără, formată din De Ligt, Demiral și Drăgușin,” a anunțat Gazzetta Dello Sport.

 

"Suntem fericiți atât pentru rezultat, cât și pentru faptul că am putut folosi atât de mulți jucători tineri. Nu e ușor să joci la nivelul acesta cu Juventus.

Tinerii se descurcă bine, dar, din fericire, i-am recuperat pe cei care au fost infectați cu COVID-19 și sperăm să nu mai avem probleme. Depinde de ce se va întâmpla în viitor, nu e ușor să treci de la un meci de Cupă la altul. Frabotta a jucat des, la fel și Drăgușin. Dacă va fi loc, vor juca", a spus Andrea Pirlo, tehnicianul lui Juve, potrivit tuttomercatoweb.com.

Care sunt majusculele din cuvântul : LupaMea?
Declaraţia zilei

Primăria Craiova a anunțat într-o postare pe Facebook că Poliția Locală a identificat șoferul care a mers cu mașina câțiva zeci de metri pe trotuar, joi, 11 februarie. Dacă în postarea inițială se spunea că oamenii legii au amendat șoferul și i-au ridicat mașina, ulterior reprezentanții Primăriei au revenit și au precizat că autoturismul șoferului a fost ridicat pentru că a parcat neregulamentar, fără legătură cu incidentul din ziua anterioară.

© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.