Sport
După Turris, o altă echipă se retrage din Liga 2

După ce Ziarul LUPA a anunțat în EXCLUSIVITATE că Turris Turnu Măgurele se retrage din campionat, o altă echipă a anunțat că nu va mai juca în eșalonul secund. Secția de fotbal a SCM Gloria Buzău va fi desființată.  

Primăria orașului Buzău a a anunțat că echipa nu va mai fi susținută. Supărarea edilului Constantin Toma provine din faptul că formația SCM Gloria nu are drept de promovare, fiind un club de drept public. Trupa lui Ilie Stan era clasată pe locul 10 în Liga 2.

 

”Dacă nu se schimbă regulamentul și nu suntem lăsați să promovăm e posibil să renunțăm la echipa de Liga a 2-a. Există și posibilitatea de a înființa și continua cu o academie de juniori, dar fără componenta numită sport de performanță”, a spus Constantin Toma la Campus TV.

Câţi ani are o persoana care isi serbeaza majoratul?
Declaraţia zilei

Primăria Craiova a anunțat într-o postare pe Facebook că Poliția Locală a identificat șoferul care a mers cu mașina câțiva zeci de metri pe trotuar, joi, 11 februarie. Dacă în postarea inițială se spunea că oamenii legii au amendat șoferul și i-au ridicat mașina, ulterior reprezentanții Primăriei au revenit și au precizat că autoturismul șoferului a fost ridicat pentru că a parcat neregulamentar, fără legătură cu incidentul din ziua anterioară.

© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.