Sport
După zvonurile cu Edi Iordănescu, toată conducerea Ştiinţei îl confirmă pe Papură în funcţie

Ca de obicei, atunci când nu-i convine ceva la Mediaş, Edi Iordănescu îşi roagă prietenii din presă să vehiculeze plecarea sa şi negocieri cu diverse echipe atractive. Şi de această dată prietenii lui Iordănescu junior şi-au făcut datoria, iar fiul lui Tata Puiu a fost dat iar ca antrenor la Craiova. Toată conducerea Ştiinţei, în frunte cu Mihai Rotaru, prieten, de altfel, cu Edi, a negat aceste ştiri, iar Marcel Popescu a spus-o răspicat, la Oltenia TV. 

„Nu am discutat cu Edi de 4-5 luni de zile, nu luăm în calcul schimbarea de antrenor. Suporterii noştri erau împotriva atunci când l-am schimbat prima dată pe Papură şi de aceea l-am schimbat atunci. Papură este antrenorul cu cea mai bună medie de puncte la Craiova din ultimii ani. Ţin mult la Piţurcă, dar a fost o decizie care ţine de bucătăria noastră internă" a declarat finanţatorul Mihai Rotaru, la Telekom tv.

„Nu există o discuţie legată de venirea lui Edi Iordănescu la Craiova. Este doar un can-can, nu avem în intenţie să-l aducem. Pot să vă spun oficial că Universitatea Craiova are un antrenor, pe Cornel Papură, care va rămâne până la finalul şi după terminarea sezonului, deoarece vrem stabilitate, vrem omogenitate” a spus Marcel Popescu, la Oltenia TV. 

Edi? Nici vorbă! Vă spun sigur şi în cunoştinţă de cauză că absolut nimeni din conducerea clubului Universitatea Craiova nu a discutat cu Edi Iordănescu de circa 5 luni. Nu se pune problema să schimbăm antrenorul. Ne focusăm pe reluarea  pregătirilor, să vedem ce se întâmplă cu Liga 1, dacă se mai joacă sau nu, avem alte treburi pe masa noastră de analiză, în niciun caz cel al antrenorului. Nu ştiu de unde a apărut povestea asta, dar e una eronată. Corneliu Papură a fost este şi continuă să fie antrenorul Universităţii Craiova”, a spus preşedintele Sorin Cârţu, pentru Fanatik. 

Câţi ani are o persoana care isi serbeaza majoratul?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.