Sport
Echipa de baschet a Craiovei riscă să-şi piardă antrenorul pe motive birocratice

Baschetbaliştii de la SCMU Craiova joacă astăzi, de la ora 17.45, în Sala Polivalentă, cu U BT Cluj, campioana en-titre, dar şi la acest meci important, ca şi la cel de la Sibiu, va lipsi antrenorul israelian Rami Hadar, care nu a primit viza de şedere în România. 

Managerul Marius Toma a precizat că a depus toată documentaţia necesară la Imigrări, dar este o problemă generală a străinilor la cluburile finanţate conform noii legi a sportului. Toma a anunţat că se poate ajunge la area contractului cu Hadar, dacă problema nu va fi rezolvată în curând: "Este o probemă birocratică, la contractul-cadru propus de minister, am depus documentaţia şi avem promisiunile că va primi viză, dar dacă nu se rezolvă această problemă, vom lua decizii radicale, inclusiv rezilierea contractului". 

Toma este nemulţumit de lipsa de angajament a jucătorilor în unele partide, care a dus la poziţionarea echipei pe locul 8 în acest moment, obiectivul fiind intrarea în Top 6. "Sunt nemulţumit de această inconstanţă. Clubul este le zi cu plata salariilor, sportivii nu au niciun motiv să fie nemulţumiţi. Este o boală în România, echipele care au mari probleme sunt mult mai motivate decât echipele care sunt cu plăţile la zi. Trebuie să joace pentru Craiova, să respecte condiţiile care li se acordă, dacă nu vor înţelege acest lucru, trebuie să plece. Sunt supărat, fiindcă se poate mai mult. Vreau să luptăm" a spus Toma, care a prefaţat şi jocul de astăzi: "Nu suntem favoriţi, echipa Clujului este extrem  de serioasă, favorită certă la titlul naţional, cu o experienţă în cupele europene acumulată în ultimii doi ani. Ne dorim victoria, fiindcă jucăm acasă". 

La ce ora se bea ceaiul de la ora 5?
Declaraţia zilei

"Este o dată pe care clubul a avansat-o, este dorința lor. Să nu uităm că au mai fost date, și cu 29, și cu 24, și cu 25, dar nu sunt o certitudine" - Mihail Genoiu, primarul Craiovei 

© Copyright 2008 - 2019 Lupa. Toate drepturile rezervate.