Sport
Echipa de volei a Craiovei a intrat la propriu în posesia 'argintului' naţional

Clubul SCM Craiova şi-a mărit spaţiul din vitrina cu trofee, după ce a primit cupa şi medaliile trimise de Federaţia Română de Volei pentru locul secund ocupat de echipa antrenată de Dan Pascu. Campionatul de volei, întrerupt în martie, din cauza pandemiei de coronavirus, a fost declarat încheiat şi s-a luat în calcul clasamentul de la finalul sezonului regular, formaţia din Bănie devenind astfel vicecampioană. 

"La finalul sezonului 2019/2020 al Diviziei A1, încheiat în luna martie, echipa de volei masculin SCM “U” Craiova a terminat pe locul 2. De astăzi, conducerea clubului a intrat în posesia trofeului, a diplomei şi a medaliilor atribuite vicecampioanei României, ediţia 2019/2020 la volei masculin" anunţă clubul din Bănie.

La ce ora se bea ceaiul de la ora 5?
Declaraţia zilei

„Clar, cartele electronice RAT nu vor fi disponibile la toate punctele din Craiova pentru că, de exemplu, în unele zone, ni se sparge toneta și de două ori pe seară.  Vor fi disponibile în zonele centrale, cu trafic, ca să ne protejăm și noi”- Sorin Manda, City Manager. 

© Copyright 2008 - 2020 Lupa. Toate drepturile rezervate.