Sport
Echipa lui Mititelu pierde tot! Pavel Badea are mărcile FC Universitatea şi Fotbal Club Universitatea Craiova înregistrate la OSIM!

Clubului lui Adrian Mititelu îi este tot mai greu să pretindă a avea ceva în comun cu Universitatea Craiova. În primul rând numele nu-l recomandă. Tribunalul Bucureşti a consfiinţit că echipa lui Adrian Mititelu nu se poate numi Universitatea Craiova.

„Obligă pârâta la încetarea oricărei activităţi de folosire, comercializare, distribuire, promovare şi orice alt act de utilizare în activitatea comercială, inclusiv în mediul online, inclusiv prin intermediul website www.fcuniversitatea.ro sau orice alt website, a produselor şi serviciilor care poartă denumirea Universitatea Craiova. Obligă pârâta la retragerea de pe piaţă produse şi servicii, inclusiv echipament de joc, produse aflate în magazine de vânzare sau de pe website, care poartă semnul Universitatea Craiova” se arată în decizia Tribunalului Bucureşti.

În replică, Mititelu a spus că de fapt el a câştigat procesul şi că poate folosi denumirea FC Universitatea Craiova. A doua zi însă, bomba! Directorul CS Universitatea Craiova, Pavel Badea, îi spulberă lui Mititelu "defensiva" cu două torpile, precum făcea pe vremuri, pe "Central". Pavel Badea a anunţat că deţine mărcile FC Universitatea Craiova şi Fotbal Club Universitatea Craiova, înscrise la OSIM încă din 2018.   Oficiul de Stat pentru Invenţii şi Mărci a înregistrat denumirile Fotbal Club Universitatea Craiova şi FC Universitatea Craiova tot în dreptul Clubului Sportiv Universitatea Craiova.

Pe Certificatul de Identitate Sportivă al echipei U Craiova 1948 scrie ca dată de înfiinţare anul 2015, ceea ce îl face destul de nou, iar în competiţii a intrat din 2017. 

Câţi ani are o persoana care isi serbeaza majoratul?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.