Sport
Reacția lui Edi Iordănescu după plecarea lui Papură de la Știința

Dorit în mai multe rânduri de Mihai Rotaru la Universitatea Craiova, Iordănescu a comentat pe marginea acestui subiect la DigiSport. 

Contractul lui Edi Iordănescu cu Gaz Metan Mediaș expiră la finalul lunii iunie, iar tehnicianul nu pare de acord să rezilieze cu medieșenii până atunci: „“Nu mă puneti să comentez tot ce apare în spaţiul public. Nu negociez cu nimeni. Până la data de 30 iunie am contract cu Gaz Metan. Vorbim atunci”, a fost reacția antrenorului Mediaș când a fost întrebat despre posibilitatea să preia conducerea bancii tehnice a Științei.

 

În iarna acestui an, presa a scris foarte mult despre faptul că Iordănescu ar urma să vină la Universitatea, dar că este împiedicat de o clauză în contractul cu Gaz Metan. Antrenorul a avut numai cuvinte de laudă la adresa clubului din Bănie și a scris un mesaj pe Facebook: „Craiova nu mai este de mult doar o echipa. Este un fenomen, o stare de spirit. Orice antrenor roman cred ca si-ar dori ca intr-o zi sa aiba posibilitatea sa antreneze Craiova, iar eu nu fac exceptie !! Cred ca la Craiova se pot face lucruri deosebite, iar catalizatorul principal il reprezinta publicul si iubirea lui extrema pt echipa si culori. Am fost in mai multe momente ca si adv al Craiovei si am trait un sentiment unic. Nici nu imi pot imagina ce ar insemna sa reprezint culorile Craiovei....Un titlu cu Craiova inseamna ca ti-ai asigurat iubire pt eternitate. Poate intr-o zi....Intre mine si patronul M Rotaru exista o relatie deja lunga de amicitie si deosebit respect. Mereu l-am considerat un om extrem de inteligent, foarte bine organizat si cu o dragoste imensa si neconditionata pt echipa. Vreau sa-i multumesc pt interesul profesional aratat de-a lungul timpului si sa-i urez bafta , mai putin pe 31 ian!!!”, scria în mesajul postat de Edi Iordănescu pe Facebook. 

Cât face 2+34?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.