Sport
Edi Iordănescu: „Pare că este anul Craiovei”

Edi Iordănescu a plecat de la Gaz Metan Mediaș și acum privește în mod obiectiv lupta pentru titlu. 

În direct la DigiSport, Edi Iordănescu a declarat: „Clar o lupă în doi, la baionetă. Sunt meciuri grele pentru ambele echipe. Ambele întâlnesc FCSB, meciuri grele, Craiova va merge şi la Botoşani.

CFR mi se pare o echipă foarte echilibrată şi aşezată. Până acum am văzut o echipă care ştia să gestioneze meciurile decisive şi care greu primea gol. Apoi, luaţi meciul direct şi o să vedeţi că de la 2-0 s-a făcut 2-2 şi apoi cei de la CFR  stat cu piciorul pe acceleraţie, ca să câştige. Putea să menţină egalul, ar fi fost un punct important, un element foarte important. Dar a luat gol şi deodată clasamentul s-a schimbat. Craiova e echipa cu mai mult entuziasm, mai mult elan. Pare că este anul său. Este nn club bine structurat, cu condiţii foarte bune, cu o ierarhie bine structurată.

Spre deosebire de meciul CFR-Universitatea, la cel cu Gaz Metan, a arăta ceva slăbiciuni şi d-aia nu pot spune că va merge en fanfare până la final.", a declarat Edi Iordănescu la Digi Sport Special

Care sunt majusculele din cuvântul : LupaMea?
Declaraţia zilei

„Clar, cartele electronice RAT nu vor fi disponibile la toate punctele din Craiova pentru că, de exemplu, în unele zone, ni se sparge toneta și de două ori pe seară.  Vor fi disponibile în zonele centrale, cu trafic, ca să ne protejăm și noi”- Sorin Manda, City Manager. 

© Copyright 2008 - 2020 Lupa. Toate drepturile rezervate.