Sport
Edi Iordănescu vrea victoria în meciul cu FCU

Eduard Iordănescu, antrenorul formației FCSB, a susținut conferința de presă înaintea meciului cu FCU, de sâmbătă, pe stadionul din Bănie. 

„Ne aflăm din nou în fața unui joc important pentru noi, importante vor fi și următoarele, pentru că miza este una la cote înalte ca urmare a distanței care ne separă de locurile fruntașe și asta generează și foarte multă presiune. Sigur, suntem într-un moment foarte bun, după victoria cu Dinamo. A fost o seară frumoasă pentru noi, dar în același timp îmi doresc să cred că am consumat sentimentele firești de euforie, ne-am redresat și reconectat pentru ceea ce urmează. Vom avea în față un adversar important, cu tradiție, cu suporteri, care sunt sigur că va transforma seara într-una de ambiții, de orgoliu și mă aștept la un joc foarte dificil.

 

 

Trebuie să mergem deciși, să arătăm cel puțin aceeași atitudine pe care am arătat-o la meciul cu Dinamo și să aducem acasă cele trei puncte, pentru că recunosc că ne ducem fără plan B, nu avem altă variantă. Un punct nu ne ajută la nimic, un eșec ne întoarce starea de spirit și nu este ceea ce ne dorim”, a spus Edi Iordănescu, în cadrul conferinței de presă.

 

FCU - FCSB se va disputa sâmbătă, 18 septembrie, de la ora 20:00, pe Stadionul „Complex Sportiv Craiova”

Cât face 2+34?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.