Sport
Egal dezamăgitor pentru trupa lui Piţurcă

Universitatea Craiova n-a reuşit să câştige meciul cu Poli Iaşi şi să treacă pe primul loc în Liga I. Ultimul joc înainte de schimbarea gazonului de pe "Ion Oblemenco" s-a terminat 1-1, oaspeţii conducând prin reuşita lui Andrei Cristea, iar Carlos Fortes a egalat cu o lovitură de cap. 

Craiova a mai avut o bară, prin Koljic, și două șuturi de la distanță periculoase ale lui Mateiu. După 12 etape, Universitatea Craiova are 23 de puncte şi este pe locul 2. 

Universitatea Craiova – Poli Iaşi 1-1

Au marcat: Carlos Fortes 82 / A. Cristea 70.

Stadion: „Ion Oblemenco”, spectatori: 12.358.

Craiova: Pigliacelli - Șt. Vlădoiu, Bălașa, Kelic, Vătăjelu (81 Ivanov) - Al. Ioniță (57 Koljic), Mateiu, Bancu - A. Ivan (82 Bărbuţ), Fortes, Mihăilă. Antrenor: Victor Pițurcă. Rezerve: Marinescu - Martic, Acka, Baicu.

Poli Iași: Târnovanu - Gallego, Frăsinescu, Diallo, A. Radu - Mihalache, Loshaj – Platini (79 Cabral), Passaglia, Horșia (61 Popadiuc) - A. Cristea (72 Ad. Bălan). Antrenor: Mihai Teja. Rezerve: D. Rusu - Assulin, Chelaru, F. Cristea.

Arbitru: Horaţiu Feşnic (Cluj).

La final, Victor Piţurcă a declarat: "Mai avem nevoie de timp. Nu poți să rezolvi într-o lună toate lucrurile. Mai am nevoie de timp, dar sunt mulțumit de jocul echipei. Am dominat jocul, dar sunt nemulțumit că nu ne-am creeat mai multe ocazii. Noi trebuie să marcăm goluri. Mai ales aici la Craiova. Poate dacă ar fi fost Cicâldău poate altul ar fi fost rezultatul. Fiecare jucător are șansa lui. La fiecare o să le vină rândul, depinde cum muncesc la antrenament și în ce formă sunt. Dacă joacă bine pot să rămână în echipă. Avem un lot mare și numai el decide dacă intră în echipă, nu eu. Inițial am vrut să-l schimb pe Fortes și să-l bag pe Ivan vârf. M-am schimbat imediat pentru că Fortes a jucat bine, iar Ivan a fost mai obosit"

La ce ora se bea ceaiul de la ora 5?
Declaraţia zilei

"Este o dată pe care clubul a avansat-o, este dorința lor. Să nu uităm că au mai fost date, și cu 29, și cu 24, și cu 25, dar nu sunt o certitudine" - Mihail Genoiu, primarul Craiovei 

© Copyright 2008 - 2019 Lupa. Toate drepturile rezervate.