Sport
Ektro: „Universitatea Craiova are puterea de a caştiga campionatul”

Artistul craiovean Alin Gheorghe, "Ektro", aşa cum este cunoscut de olteni, spune că Universitatea Craiova are şanse să câştige campionatul, chiar dacă sezonul trecut CFR a dovedit că este o echipă cu mai multă experienţă.

„A fost o dezamăgire pentru toată lumea pierderea titlului, mai ales că Universitatea avusese un parcurs foarte bun după reluarea campionatului. Nu cred că suporterilor le-a picat bine această înfrângere, echipa jucând cu titlul pe masă, acasă, pe stadionul Ion Oblemenco. Dar viaţa merge înainte şi cred că Universitatea Craiova are puterea de-a câştiga titlul după 30 de ani, însă este nevoie de o atitudine mult mai bună, jucătorii să arate că au caracter, iar atunci când îmbracă tricoul alb-albastru să nu uite că Ştiinţa este singura echipă din România susţinută necondiţionat de către suporteri şi să-i facă mândri pe,ntru iubire şi devotament”, a declarat Ektro.

 

Artistul a vorbit puţin şi despre pasiunea sa despre culorile alb-albastre: "M-am născut şi am crescut în Craiova, iubesc oraşul şi oamenii de aici. Nu cred că locul meu ar fi fost în altă parte. M-am născut în locul potrivit, poate puţin cam târziu, aş fi vrut să prind perioada de glorie a Craiovei Maxima, dar asta este, aş fi avut cel puţin 15 ani în plus… măcar sunt mai tânăr :). Spiritul de oltean este în fiecare dintre noi, de aceea trebuie să demonstrăm cu fiecare ocazie că suntem cei mai buni dintre români. Asta încerc să transmit şi pe piese, de curând am lansat albumul cu numărul 5, pe care l-am botezat „Minunea Blondă”, iar acolo am o piesă dedicată legendelor Olteniei. Vă invit să o ascultaţi.”

 

În data de 8 septembrie, Ektro va lansa o piesă dedicată lui Ilie Balaci: "Sincer, mă gândeam cu 2-3 luni înainte să se întâmple tragedia la un interviu cu domnul Ilie Balaci, interviu în care-mi doream ca MOTORUL Craiovei Maxima să accelereze, să se întoarcă în timp, să tragă de două ori din ţigară şi să-mi creioneze “cea mai frumoasă poveste de iubire dintre oameni şi fotbal”, aşa cum zice prietenul nostru Florin Jianu. Urmărisem interviul realizat de Marius Mitran de câteva ori şi eram pregătit să aflu cât mai multe despre marele blond, dar… Ce a urmat a întristat nu doar o regiune – Oltenia, ci o întreagă ţară.

 

Ştirea părea ireală, dar lacrimile nu încetau să se oprească. Aprind televizorul şi-l aud pe Cârţu cum plânge… văd imagini cu Emil Săndoi plângând pe banca lui FC Argeş… Marele 8 căzuse la pământ urmând să devină INFINIT! Melodia reprezintă promisiunea pe care i-am făcut-o celui mai mare fotbalist român în momentul în care am coborât pe gazon şi am mers să-mi iau rămas bun. Reprezintă felul meu de a-i mulţumi pentru tot ce a făcut pentru noi, oltenii, pentru toate lacrimile de bucurie pe care bunicii şi părinţii noştri le-au vărsat în anii ’70 – ’80.”

Cât face 2+34?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.