Sport
Elvir Koljic, convocat la naţionala Bosniei

Atacantul Universităţii Craiova, Elvir Koljic, a fost convocat la naţionala Bosniei, pentru „dubla” cu Italia și Polonia din UEFA Nations League. „Dragonul” nostru a fost convocat în echipa națională a Bosniei și Herțegovinei pentru „dubla” cu Italia și Polonia din UEFA Nations League” anunţă Universitatea Craiova.

În vârstă de 25 de ani, Koljic are 3 selecţii în echipa naţională a Bosniei, dar ultima prezenţă a fost una de tristă amintire, la un meci Bosnia - Armenia, când atacantul s-a accidentat grav, imediat după ce a intrat pe teren, pe final de joc. 

Cotat la 1,8 milioane de euro, vârful bosniac are 20 de goluri şi 7 pase decisive în cele 39 de meciuri jucate pentru Universitatea Craiova. El a marcat două goluri în ultimul meci al Ştiinţei, amicalul cu Wattens, scor 3-1, în Austria. 

Cât face 2+34?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.