Sport
Elvir Koljic: 'Craiova îmi pare un oraș care trăiește și respiră în totalitate pentru fotbal'

Atacantul bosniac al Universităţii Craiova, Elvir Koljic, a acordat un interviu revistei LPF, ediţia nr. 15, în care a vorbit în termeni elogioşi despre Craiova: oraş, echipă şi suporteri. Vârful de 25 de ani are 6 goluri şi 2 pase de gol în 16 meciuri jucate pentru Ştiinţa în acest sezon, în care a revenit după două accidentări grave. 

Elvir Koljic despre...

Craiova: "Craiova îmi pare un oraș care trăiește și respiră în totalitate pentru fotbal, de la cel mai mic copil până la cel mai în vârstă adult. Orașul este unul frumos, cu oameni primitori, iar de suporteri ați văzut și voi. Peste tot sunt alături de noi, indiferent de circumstanțe, și le mulțumim pentru toată dragostea lor"

Colegii de la Universitatea: "Noi suntem o familie și în cantonamente și la meciuri și în afara dreptunghiului verde. Mă înțeleg cu toți foarte bine, dar pot spune că am o relație mai strânsă de prietenie cu Uros Cosic, care îmi este și coleg de cameră. Avem multă calitate individuală, dar atuul nostru principal este forța grupului, îmbinată cu puterea suporterilor noștri"

Cel mai bun jucător bosniac: "Edin Dzeko. Suntem și colegi la echipa națională a Bosniei, încerc să iau cât mai multe din calitățile sale, pentru că este un fotbalist incredibil. Sper să ne revedem curând la echipa națională"

Suporterii Ştiinţei: "Unici, spectaculoși, inimoși"

Care sunt majusculele din cuvântul : LupaMea?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.