Sport
Emil Săndoi: „Craiova era favorită la titlu şi dacă începea sezonul cu 5 remize”

După ce a reuşit cu echipa pe care o antrenează, Chindia Târgovişte, să obţină o remiză în fieful campioanei, CFR Cluj, Emil Săndoi a declarat că Universitatea Craiova, echipa sa de suflet, este favorită la câştigarea titlului şi i-ar fi acordat acest statut şi dacă nu ar fi avut 5 victorii în primele 5 etape, ci numai egaluri. 

„Craiova este pe un drum bun. De foarte mult timp e pe un drum bun. Se lucrează profesionist, la fel ca afară, și nu sunt întâmplătoare rezultatele acestea. Este una dintre favorite, la fel cum a fost și în campionatul trecut. Eu am zis asta și în sezonul trecut și am făcut o analiză și pe campionatele trecute. Craiova avea probleme în play-off, chiar dacă mergea foarte bine în sezonul regulat. Vedeți că în ultimul campionat, chiar și în play-off, Craiova a avut o serie de victorii și a fost principala favorită pentru că depindea numai de ea. A fost acea presiune pe final de sezon și CFR era obișnuită să joace meciuri de care pe care. Craiova era favorită la câștigarea campionatului și dacă avea 5 remize la începutul campionatului”, a spus Emil Săndoi la Prosport live. 

Câţi ani are o persoana care isi serbeaza majoratul?
Declaraţia zilei

„Clar, cartele electronice RAT nu vor fi disponibile la toate punctele din Craiova pentru că, de exemplu, în unele zone, ni se sparge toneta și de două ori pe seară.  Vor fi disponibile în zonele centrale, cu trafic, ca să ne protejăm și noi”- Sorin Manda, City Manager. 

© Copyright 2008 - 2020 Lupa. Toate drepturile rezervate.