Sport
Eşecul cu FCSB nu a fost uitat uşor de alb-albaştri. Piţurcă: 'Nu am apucat să ne lingem rănile. E greu să pierzi într-o asemenea manieră'

Înfrângerea din derby-ul cu FCSB, în faţa a 30.000 de spectatori, nu a fost uitată uşor de jucătorii Universităţii Craiova şi de Victor Piţurcă. Acesta a vorbit despre greşelile care au dus la acest eşec, atât ale echipei sale, cât şi cele ale arbitrului Istvan Kovacs, care nu a dictat penalty la un fault asupra lui Andrei Ivan. 

Nu am apucat să ne lingem rănile după meciul trecut, fiindcă e destul de greu să pierzi în faţa a 30.000 de oameni şi de maniera de care am pierdut. Contează acest eşec, mai ales din punct de vedere psihic. Nicidecum nu am pregătit meciul să ne apărăm, să jucăm pe contraatac, la Craiova nu se poate întâmpla lucrul acesta, chiar am vorbit să punem presiune pe ei, dar socoteala de acasă nu s-a potrivit. Nu cred că din cauza presiunii s-a întâmplat asta, cred că le-a fost teamă, mingea nu a circulat, am abuzat de mingi lungi, ceea ce nu le-am cerut. Ne-am creat două ocazii, dar nu am tras niciun şut pe poartă. Am vrut să joc cu doi atacanţi, dar stăteam rău defensiv, s-a văzut în meciul cu Astra, iar FCSB avea cam acelaşi gen de echipă. Din minutul 60 FCSB nu a mai contat şi mă aşteptam ca noi să marcăm, dar am primit gol pe posesia noastră. A fost penalty clar la Ivan, dar nu o să plângem sau să facem o tragedie, fiindcă mai există şi greşeli, dar sper să nu se repete aceste greşeli. Cred că şi arbitrul şi-a dat seama că a greşit şi este o greşeală mare. Atunci când arbitrezi şi greşeşti în faţa a 30.000 de oameni, atunci greşeala rămâne. Nu ştiu de ce n-a dat acel fault, poate din cauza presiunii puse pe el. Kovacs e un arbitru foarte bun şi trebuia să dea penalty” a spus Victor Piţurcă într-o conferinţă de presă. 

Câţi ani are o persoana care isi serbeaza majoratul?
Declaraţia zilei

„Clar, cartele electronice RAT nu vor fi disponibile la toate punctele din Craiova pentru că, de exemplu, în unele zone, ni se sparge toneta și de două ori pe seară.  Vor fi disponibile în zonele centrale, cu trafic, ca să ne protejăm și noi”- Sorin Manda, City Manager. 

© Copyright 2008 - 2020 Lupa. Toate drepturile rezervate.