Sport
Eugen Trică o va antrena pe Turris-Oltul Turnu Măgurele

Conform surselor LUPA, Eugen Trică este noul tehnician al formației Turris-Oltul Turnu Măgurele. Acesta își va începe mandatul imediat. 

Acesta a condus-o ultima dată pe U Craiova 1948 și nu a plecat în cele mai bune condiții: „Trică nici măcar nu a început campionatul, relațiile erau reci încă din Liga 3. Datorită pandemiei a ajuns să meargă până aproape de începerea Ligii 2. Existau disensiuni mari vizavi de programul echipei. A vrut un program al echipei total diferit de ceea ce vedeam eu. A vrut să fie un fel de Pițurcă la club și nu mai accept antrenorii gen Pițurcă,” spunea patronul Mititelu.

 

Turris Turnu Măgurele se află pe locul 9, cu 16 puncte acumulate, iar oficialii își doresc o calificare în play-off-ul competiției. Astfel, Eugen Trică îl înlocuiește pe Erik Lincar, demis în urmă cu câteva zile. 

La ce ora se bea ceaiul de la ora 5?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.