Sport
EXCLUSIV: Bogdan Burcea, prima reacție după operație

EXCLUSIV / Bogdan Burcea a oferit prima declarație după operația suferită. 

Selecționerul echipei naționale de handbal feminin și antrenorul formației SCM Craiova a declarat: „În primul rând, vreau să le mulțumesc medicilor Eugen Tieranu și Radu Stavaru. Le mulțumesc tuturor pentru gândurile bune transmise în aceste ore. Intervenția a decurs foarte bine și pot spune, glumind puțin, că sunt tunat. A fost o problema mai veche și necesita această intervenție. Totul este bine, mai rămân sub supraveghere până mâine . Nu voi avea restricții. Pe 12.07 începem treaba și la SCM și pot spune că îmi este dor pentru că au trecut aproape patru luni de când am intrat in pauză. Sperăm să trecem peste problemele din această perioada și să aveam un sezon reușit .”

 

Pe pagina medicului Eugen Țierenu a fost postată o fotografie cu Bogdan Burcea, la care era atașat următorul mesaj: „Pe lista pacienților de astăzi s-a numărat și antrenorul echipei naționale de handbal feminin, domnul Burcea Bogdan, care a necesitat implantarea a doua stenturi, deoarece un vas care alimentează mușchiul inimii cu sânge (artera coronară dreaptă) era îngustat în proporție de 95%, respectiv 90%, iar riscul înfundării vasului complet și producerea unui infarct miocardic era extrem de mare!”

Câţi ani are o persoana care isi serbeaza majoratul?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.