Sport
Exclusiv: Markovic are ruptură musculară şi se recuperează în Bănie

Jovan Markovic, unul dintre cei mai talentaţi jucători proveniţi din pepiniera Craiovei, are parte de o nouă accidentare. Împrumutat la Clinceni, acesta a revenit în Bănie pentru a se trata.

Jovan Markovic, 19 ani, atacant împrumutat de Universitatea Craiova la Academica Clinceni, se află în Bănie pentru a se trata de o accidentare. Acesta este sub supravegherea lui Alin Burileanu şi va face antrenamente uşoare. Conform informaţiilor Lupa, acesta se va întoarce la echipa la care este împrumutat. 

 

Cotat la 150.000 de euro, Markovic are deja 16 meciuri la Clinceni, timp în care a marcat un gol şi a oferit două pase decisive. 

 

"Îmi pare rău că nu sunt în lotul echipei, dar am ales să plec să joc pentru că am nevoie de acest lucru. Nu sunt pregătit să joc acum la Universitatea Craiova, când o să mă simt pregătit o sa mă reîntorc," declara Markovic pentru DigiSport.

Cât face 2+34?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.