Sport
Exclusiv Oltenia TV: Fosta eroină a Craiovei din Cupa EHF, Dumanska, părăseşte Vâlcea

În direct la Oltenia TV, preşeditele echipei de handbal SCM Rm. Vâlcea, Florin Verigeanu, a anunţat că va renunţa la serviciile portarului naţionalei României, Iulia Dumanska, aceasta având variante de transfer atât în ţară, cât şi peste hotare. Adusă acum doi ani de la SCM Craiova, după ce a câştigat Cupa EHF cu formaţia antrenată de Bogdan Burcea, Iulia Dumanska a cucerit titlul în 2019 cu Vâlcea.

Portarul de 23 de ani ar fi semnat deja cu formaţia croată Podravka Vegeta, care s-a despărţit în acelaşi timp de o altă jucătoare româncă, Andreea Ianaşi. Podravka ar trebui să dispute semifinalele Cupei EHF în acest sezon. Totodată, interul brazilian Samara da Silva, pivotul Raluca Băcăoanu şi extrema Alexandra Badea vor mai părăsi formaţia vâlceană, conform anunţului făcut la preşedintele campioanei din 2019, Florin Verigeanu, la Oltenia TV.

„Mai mult ca sigur vor pleca Iulia Dumanska, Samara da Silva, Raluca Băcăoanu. Dumanska are variante şi din ţară şi de afară, din ce am auzit. Să vedem ce va face Mădălina Zamfirescu, nemulţumită că nu a jucat, dar asta e treaba antrenorului. Adespii Molnar a plecat astă-iarnă, fiindcă a rămas însărcinată, din păcate a pierdut sarcina. Am adus trei jucătoare, Ardahl, Minevskaja şi Nikolic, mai suntem în discuţii cu două jucătoare românce” a declarat Florin Verigeanu.

În urma deciziei FRH, de a se termina campionatul cu clasamentul de la data întreruperii, liderul, SCM Rm. Vâlcea, nedesemnată campioană, va reprezenta România în ediţia viitoare a Champions League. 

La ce ora se bea ceaiul de la ora 5?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.