Sport
EXCLUSIV: Schimbare pe banca Universității, chiar înainte de reunire

Fostul staff al italianului Devis Mangia și-a reziliat contractul, iar tehnicianul Corneliu Papură și-a adus oamenii cu care vrea să atace titlul sezonul viitor. 

După venirea lui Constantin Schumacher ca antrenor secund și Robert Tufiși ca antrenor cu portarii, Papură și-a desemnat un nou secund, pe Florinel Luță. Luță a activat la Centrul de Copii și Juniori al Universității Craiova și chiar deține un club care are activitate de juniori, Arsenal Craiova. Acesta este deținător de licență A UEFA și are o vastă experiență de antrenorat în cadrul sectorului juvenil.

 

Valentin Iliev, cel ce a fost secund până acum, este tentat să pregătească o echipă din Bulgaria, după ce a fost principal la CSKA Sofia, pe când formația era în liga secundă.

 

Staff-ul lui Corneliu Papură pentru noul sezon: Constantin Schumacher și Florinel Luță (antrenori secunzi), Robert Tufiși (antrenor cu portarii), Cornel Blejan (preparator fizic) și Claudiu Stămătescu  (medic). De asemenea, restul oamenilor din staff ce se aflau în club până la venirea lui „Papi”, vor continua la Știința

Care sunt majusculele din cuvântul : LupaMea?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.