Sport
Explozie într-o curte din comuna Călărași. Un copil a fost rănit

Elicopterul SMURD a intervenit în această seară pentru a transporta un copil cu arsuri faciale la Bucuresti. Două persoane în vârstă de 37 și 15 ani au suferit arsuri, după ce o explozie a avut în comuna Călărași, cauzată probabil de mai multe articole pirotehnice. 

"În această seară, polițiști din cadrul Poliției Orașului Dăbuleni au fost sesizați cu privire la faptul că, din curtea unei locuințe din comuna Călărași, s-a auzit o explozie.
Deplasându-se la fața locului, polițiștii au identificat un bărbat de 37 de ani și un minor de 15 ani, ambii din comuna Călărași, care prezentau răni, aceștia fiind transportați la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.
De asemenea, la respectiva locație, polițiștii au găsit 6 articole pirotehnice din categoria petardelor, acestea fiind ridicate în vederea continuării cercetărilor.
În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, cercetările urmând a fi preluate de Serviciul Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase Dolj, în vederea lămuririi împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

Cât face 2+34?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.