Sport
Fanii Ştiinţei au fost şi la greu alături de echipă: 'Suntem mândri de voi!'

În ciuda eşecului suferit în finala campionatului, cu CFR Cluj, chiar pe teren propriu, jucătorii Universităţii Craiova au fost întâmpinaţi de fani la ieşirea din stadionul "Ion Oblemenco", nu ca nişte pierzători, ci ca adevăraţi campioni. Galeria a făcut spectacol "şi la bine şi la greu" în acest final de campionat extrem de tensionat şi de dificil, ţinând cont de restricţiile impuse. 

"Suntem mândri de voi!" le-au strigat suporterii jucătorilor, care au coborât din cele două autocare cu care au fost transportaţi la stadion, iar căpitanului Nicuşor Bancu i s-a înmânat o torţă, pentru a se încadra în peisaj. 

Peste 2 mii de fani sau adunat la finalul partidei cu CFR Cluj pe esplanada stadionului, unde s-au aprins torţe, fumigene şi s-a cântat. Alte echipe nu adună atâţia suporteri la succese, Craiova s-a adunat în jurul echipei pentru a o consola într-un moment dificil. "La anul vom lua titlul la pas" s-au exprimat câţiva jucători ai Ştiinţei, dezamăgiţi de deznodământul partidei cu CFR Cluj. 

Ştiinţa e vicecampioana Ligii I, dar încă o dată a demonstrat că este de departe campioana absolută a suporterilor. 

Câţi ani are o persoana care isi serbeaza majoratul?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.