Sport
Fanii Ştiinţei n-au mai suportat încă o umilinţă europeană şi le-au cerut socoteală jucătorilor

La finalul partidei cu albanezii de la KF Laci, care a consemnat încă o contraperformanţă europeană a Universităţii Craiova, după cea de anul trecut, cu Lokomotiv Tbilisi, suporterii Ştiinţei nu au trecut cu vederea umilinţa. Deşi partida s-a jucat fără spectatori, din cauza suspendării terenului, fanii olteni s-au adunat la finalul partidei din Conference League, după miezul nopţii, la stadionul "Ion Oblemenco" şi le-au adresat cuvinte grele alb-albaştrilor. 

"Mercenarii, mercenarii", "Jucători de Serie B, vă rupem picioarele!", "Jucători expiraţi, dacă fotbal nu jucaţi, de la Ştiinţa să plecaţi!" au fost câteva dintre scandările ultraşilor din Bănie, care au aruncat şi torţe în faţa autocarelor. De asemenea, fanii le-a reproşat fotbaliştilor că încasează salarii de zeci de mii de euro şi în schimb nu oferă decât indolenţă şi superficialitate. 

Nu au existat incidente, jucătorii neieşind din cele două mijloace de transport. Suporterii s-au deplasat apoi şi spre cantonamentul din Lunca Jiului, dar nu au mai avut contact cu jucătorii, care s-au baricadat în baza sportivă. 

 

Finanţatorul Mihai Rotaru a fost şi el prezent la stadion, dar nu a mai însoţit echipa la cantonament. 

 

Aşadar, după ce în vara aceasta s-au bucurat împreună de două trofee, Cupa României şi Supercupa României, între suporterii şi jucătorii Ştiinţei s-a instalat deja un conflict, provocat de ultimele trei rezultate ale echipei, considerate înjositoare de către fani: dubla cu Laci din Conference League, în urma căreia Craiova a fost eliminată, şi eşecul dur din derby-ul cu FCSB, scor 4-1. De altfel, starea de beligeranţă dintre cele două părţi a început la finalul meciului de pe Arena Naţională cu FCSB, când numai câţiva jucători au mai mers la galerie pentru a suporta reproşurile. 

Câţi ani are o persoana care isi serbeaza majoratul?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.