Sport
Fără campioane în handbalul românesc! Cine merge în cupele europene

Consiliul de Administrație al FRH a decis astăzi ceea ce se va întâmpla cu actualele sezoane de handbal feminin și masculin. Nu vor exista campioane în acest an. 

Decizia privind neacordarea titlului de campioană în acest an a fost luată cu 11 la 5 voturi. Hotărârea luată este pentru Liga Florilor și Liga Zimbrilor.. În cupele europene se va merge pe clasamentul actual, conform site-ului oficial al Federației României de Handbal. Consiliului de Administrație au votat ca ediția 2019-2020 a Cupei României să se desfășoare în deschiderea anului competițional 2020-2021.

 

La fete, Vâlcea va merge în Champions League, în timp ce CSM București are nevoie de un wild-card. Baia Mare și Buzăr vor juca în European Handball League. În Liga Zimbrilor, Dinamo va cere un wild-card pentru a participa în Liga Campionilor, Potaissa Turda va juca în European Handball League, iar Minaur și Dobrogea Sud sunt calificate pentru Cupa EHF, fosta Challenge Cup.

Câţi ani are o persoana care isi serbeaza majoratul?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.