Sport
FC New York City a anunţat transferul lui Mitriţă: 'E foarte periculos în atac, poate deveni un lider al nostru!'

Clubul american din Major Soccer League FC New York City a anunţat oficial transferul lui Alexandru Mitriţă, cumpărat cu 7,4 milioane de euro de la Universitatea Craiova. 20 de procente din transfer merg la clubul italian Pescara. Americanii anunţă că Mitriţă a semnat "pe termen lung" cu gruparea deţinută de şeicii care patronează şi Manchester City. Mitriţă va merge la Abu Dhabi, unde noua sa echipă este în cantonament. "Am încredere că băieţii vor câştiga titlul anul acesta în Liga I. Aşa e la Craiova, aşa va fi mereu!" a fost ultimul mesaj al lui Mitriţă

"Sunt foarte fericit să fac parte din acesta echipă şi abia aştept să încep să joc. E o mare plăcere pentru mine şi voi da tot ce am mai bun pentru a juca la un nivel înalt. Vreau să fac mândri pe toţi cei care au crezut în mine! Ştiu că găsesc aici un grup bun şi că am venit la un club unde jucătorii tineri se pot dezvolta. Echipa are un antrenor bun, cu experienţă", este prima reacţie a lui Mitriţă după ce a semnat cu New York City, potrivit site-ului oficial al clubului din "Big Apple".

"Suntem foarte fericiţi că Alexandru a semnat, era una dintre principalele noastre ţinte, e foarte periculos în atac, mai ales în situaţiile 1 vs. 1. A avut un extraordinar în România, are experienţă şi în Europa. Ştim că poate deveni un lider al atacului nostru", a spus şi antrenorul lui New York City, Domenec Torrent.

Totodată, Universitatea Craiova a confirmat transferul, comunicatul oficial precizând: "Căpitanul inimilor noastre, în visul american. Alex Mitriță este în mod oficial jucătorul lui New York City FC. Îți mulțumim pentru tot, Alex și nu uita: Craiova va fi întotdeauna casa ta!"

Alexandru Mitriță a izbutit să marcheze 28 de goluri și să ofere 8 pase decisive în alb-albastrul Universității Craiova. 4.546 de minute a bifat „piticul atomic” pentru echipa sa de suflet, iar în 2018 a ridicat primul său trofeu, Cupa României.

Câţi ani are o persoana care isi serbeaza majoratul?
Declaraţia zilei

"Este o dată pe care clubul a avansat-o, este dorința lor. Să nu uităm că au mai fost date, și cu 29, și cu 24, și cu 25, dar nu sunt o certitudine" - Mihail Genoiu, primarul Craiovei 

© Copyright 2008 - 2019 Lupa. Toate drepturile rezervate.