Sport
FC Voluntari nu are niciun infectat înainte de duelul cu Știința

Liga Profesionistă de Fotbal a emis un comunicat de presă în care anunță faptul că FC Voluntari a efectuat o serie de teste pentru COVID-19 și toate rezultatele sunt negative. Au exista voci care spuneau că ilfovenii ar fi putut lua virusul de la cei de la FCSB. 

Liga Profesionistă de Fotbal ține să facă următoarele precizări, în lumina ultimelor informații apărute în spațiul media, cu privire la situația infectărilor cu virusul Sarscov 2 în lotul echipei FC FCSB. 
1. Astfel, în cadrul testării efectuate în data de 8 septembrie 2020, doi  membri ai staffului au fost depistați pozitiv. 
2. Rezultatele respective au fost raportate în ziua de 10 septembrie. 
3. Cei doi nu au făcut parte din delegația FCSB pentru meciul de la Voluntari. 
4. În ziua de 14 septembrie, FC FCSB a realizat o nouă serie de teste în urma cărora 7 membri au fost testați pozitiv. Rezultatele au fost raportate marți 15 septembrie. 
5. Fotbal Club Voluntari a efectuat tot marți, 15 septembrie, o testare, iar rezultatele, sosite azi, 16 septembrie, au fost negative în cazul tuturor celor testați.

La ce ora se bea ceaiul de la ora 5?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.