Sport
FCSB sau Dinamo ar putea juca finala Cupei României, iar Burleanu anunță că Bănia poate să găzduiască ultimul act

Chiar dacă s-a discutat mult pe faptul că finala Cupei României ar fi putea mutată de la Craiova, mai ales că spectatorii nu vor putea fi pe stadion în număr mare, Răzvan Burleanu anunță că FRF vrea ca „Ion Oblemenco” să găzduiască ultimul act. 

Casa Fotbalului a găzduit miercuri, 10 iunie, tragerea la sorți a semifinalelor Cupei României, ediția 2019-2020.În urma extragerii, în 24 iunie și 8 iulie se vor disputa, în dublă manșă, duelurile: Sepsi OSK Sf. Gheorghe – CSM Poli Iași și Dinamo – FCSB. Astfel, finala va avea sigur o rivală istorică a Științei. Răzvan Burleanu, președintele Federației Române de Fotbal, anunță faptul că ultimul act ar putea fi găzduit de Cetatea Băniei:

 

Dacă li se va permite accesul suporterilor pe stadion, cel puţin în aceste etape pe care le-am lucrat, atunci cu siguranţă ne dorim să ne întoarcem la Craiova. S-a interpretat greşit că FRF este împotriva revenirii suporterilor pe stadion. Au fost foarte mult discuţii şi anume că 500 de spectatori ar trebui să fie pe stadion. Nu susţinem ca 500 de spectatori, ci până la 10% din capacitatea stadionului, cu un protocol foarte bine stabilit. La fiecare loc ocupat, vei avea 12 locuri lăsate libere. Biletul nu va mai putea fi achiziţionat de la stadion, ci va fi achiziţionat doar online şi vom apela la această variantă, print at home”, a fost declarația președintelui FRF. 

La ce ora se bea ceaiul de la ora 5?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.