Sport
FCSB trebuie să intre în carantină! Marcel Popescu: „Legile sunt foarte clare”

FCSB a plecat într-un cantonament în Turcia, țară care se află pe lista galbenă, astfel că ar trebui să intre în carantină la întoarcerea în țară, însă patronul Gigi Becali a declarat că echipa ar fi primit un OK verbal de la DSP. 

Managerul general al Universității Craiova, Marcel Popescu, a vorbit la PRO X despre situația FCSB-ului: „Sunt regulamente care se supun legilor organice. Că dacă era regulament, iar juca Vlad în semifinalele Cupei cu două cartonașe galbele. Dar nu e vorba de regulament, ci de legi, care sunt foarte clar.

Nu noi, ci autoritățile trebuie să își facă treabă. Dacă nu, se intră în haos și toată lumea face ce vrea, când vrea, cum vrea.  Din ceea ce știu, Steaua se află în dificultate. Am întrebat și noi la DSP Craiova: «Avem hotel, putem să ne ducem?» și ni s-a spus «Când vă întoarceți stați în carantină!». Ni s-a spus verbal, dar ni s-a dat și înscris.

Că FCSB nu ține cont de lege e ca și cum un șef de la Circulație ți-ar spune «Dacă ești grăbit, treci pe roșu pentru că nu îți iau carnetul», 

E vorba de o speță în care un grup s-a dus în zona galbenă și trebuie să se supună protocolului în vigoare. În discuțiile cu DSP Craiova mi s-a spus «Nu cred că cineva își permite să nu respecte legea. Nu trebuie să se sesizeze o echipă, ci se va sesiza o persoană de la DSP. Altfel, e pasibilă, cu șanse mari, de plângere penală!».

Turcii nu le dau voie să joace un amical. UTA s-a dus în Ungaria, dar a fost invitat de o echipă, iar factorii responsabili de pandemia din Ungaria au autorizat amical. E o competiție, care poate fi amicală sau oficială.  UTA nu a jucat amical cu o echipă de pe stradă. Echipele din Turcia nu au dreptul să invite un club pentru un amical Nimeni nu-și permite să autorizeze lipsa carantinării”

Cât face 2+34?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.