Sport
FCU s-a încurcat din nou! Viitorul şi Pandurii au făcut spectacol, iar Slatina a câştigat trei puncte importante

U Craiova 1948 a ajuns la cel de-al treilea joc consecutiv în care izbutește doar un egal. Trupa lui Vasilică a remizat pe teren propriu cu Gloria Buzău, scor 1-1.

Bradley Diallo a deschis scorul pentru FCU în minutul 71, după ce a marcat cu o lovitură de cap din aproximativ șase metri. Oltenii au fost în avantaj până cu trei minute înainte de final, atunci când Constantin Stoica a marcat cu un șut sub transversală, la care Popa nu a mai putut interveni. 
Gazdele rămân pe primul loc și după această partidă, contabilizând 23 de puncte, fiind la trei lungimi de Dunărea Călărași. 

Cel mai spectaculos joc  al etapei cu numărul 12  din Liga 2 s-a derulat între Viitorul Pandurii și Pandurii Târgu Jiu. În derby-ul orașului Târgu Jiu, cele două echipe au oferit un spectacol fotbalistic extraordinar. Partida s-a terminat 4-3, după ce Viitorul a condus cu 3 la 0, iar golul victoriei a fost marcat din penalty în ultimele momente ale meciului. Reușitele gazdelor au purtat semnătura lui Paraschiv, Bădăuță și Buia. Pentru Pandurii au înscris Acosta, Vaida și Dodoi.

CSM Slatina a reușit și ea o victorie extrem de importantă și surprinzătoare. Pe stadionul „1 Mai”, slătinenii s-au impus în fața formației Metaloglobus București, scor 1-0. Unicul gol a fost cel al lui Vasile Gheorghe din minutul 69. 

Cât face 2+34?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.