Sport
Fetele lui Burcea, victorie într-o atmosferă senzațională! „Revedere” între galeriile de la fotbal

Echipa de handbal feminin SCM Craiova a câștigat, scor 23-21, în fața Rapidului, în etapa cu numărul 13 din Liga Florilor. La partidă au asistat și galeriile celor două formații de la fotbal. 

Începutul de meci a fost bun pentru SCM Craiova, iar oltencele se distanțaseră la 3 goluri, 7-4. Imediat, Rapidul a început să se replieze, iar oaspetele ajunseseră să conducă și cu 12-8! Totuși, finalul de primă repriză a adus o echilibrare în joc, scorul la pauză indicând doar un gol avantaj pentru bucureștence, 11-12. După ieșirea de la cabine, fetele lui Bogdan Burcea au reintrat în joc și au început să le ofere satisfacție celor peste 2.500 de persoane prezente la partidă. Scorul final a fost de 23-21, iar Craiova se poziționează pe locul 9, cu 18 puncte. 

 

Pentru SCM Craiova au evoluat: Dzhukeva, Curmenț – Cace, Țicu, Nikolic, Chetraru, Orșivschi, Colac, Klikovac, Vizitiu, Zamfir, Savu, Gogoșenu, Țenea.

 

Interesant a fost duelul galeriilor, Peluza Nord Craiova s-a confruntat cu galeria giuleștenilor, în jur de 100 de persoane. Revederea a fost una incendiară!  Pe tot parcursul meciului, cele două peluze s-au ironizat, lucrurile degenerând la final, când oaspeții s-au bătut cu jandarmii. 

Filmarea cu incidentele poate fi vizionată pe pagina de Facebook a televiziunii Oltenia TV.

 

Miercuri, de la ora 18:00, SCM Craiova merge la Târgu Jiu pentru duelul din Cupa României. 

 

Care sunt majusculele din cuvântul : LupaMea?
Declaraţia zilei

„Clar, cartele electronice RAT nu vor fi disponibile la toate punctele din Craiova pentru că, de exemplu, în unele zone, ni se sparge toneta și de două ori pe seară.  Vor fi disponibile în zonele centrale, cu trafic, ca să ne protejăm și noi”- Sorin Manda, City Manager. 

© Copyright 2008 - 2020 Lupa. Toate drepturile rezervate.