Sport
Final de etapă controversat în Liga 1

Etapa cu numărul 11 din Liga 1 s-a încheiat cu partida dintre Gaz Metan Mediaș și FCSB. Bucureștii s-au impus cu 3-2, la capătul unui meci spectaculos. Totuși, rezultatul final a fost stabilit în urma unei lovituri de pedeapsă discutabile dictată de arbitrul Sebastian Colțescu, la duelul dintre Octavian Popescu și Butean. Președintele Universității Craiova, Sorin Cârțu, a fost foarte intrigat de decizia centrulului craiovean.

 

 

Sorin Cârțu - președinte Universitatea Craiova: „E de discutat ceea ce s-a întâmplat acolo? Poate să existe așa ceva în România? Se poate să aibă cineva o decizie de o așa manieră? Așa ceva greu se vede pe terenul de fotbal. Ce s-ar fi întâmplat dacă acest penalty ar fi fost dat pentru Universitatea Craiova? Ce ar fi făcut Dan Petrescu, CFR Cluj sau Meme Stoica? Ziceau că sunt arbitri din Craiova, uite, decizii luate de ei care nu ne sunt favorabile. Uite ce penalty poate să existe în 2020. Avem atâtea camere, atâtea televiziuni.”

 

În urma acestui rezultat, FCSB a trecut peste Craiova în campionat, fiind pe prima poziție ,  cu 27 de puncte acumulate, la două lungimi distanță de Universitatea. „Șocul” etapei s-a produs la Cluj, acolo unde CFR a fost învinsă pe teren propriu de UTA Arad, scor 0-1. Unicul gol al întâlnirii a fost înscris de Ioan Hora, în minutul 75. Clujenii ocupă ultima poziție a podiumului, cu 21 de puncte. Liga 1 ia o pauză de o săptămână, deoarece în acest weekend se va disputa Cupa României.

Care sunt majusculele din cuvântul : LupaMea?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.