Sport
Finala competiției unde vor juca mai multe echipe din România va avea loc în Albania

UEFA a anunțat locul de disputare al finalei Conference League, competiție, în care, începând de anul viitor, vor fi cel puțin trei echipe din România. Albania a fost aleasă să găzduiască ultimul act al acestei noi competiții. 

Finala va avea loc pe 25 mai 2022, în Albania, pe Arena Kombëtare, care a fost inaugurată în noiembrie 2019 și are o capacitate de 21.690 de locuri. Câștigătoarea UEFA Europa Conference League își va asigura locul în următorul sezon din grupele Europa League, în cazul în care nu s-a calificat în grupele Ligii Campionilor grație parcursului din campionat. Noua competiţie a UEFA, Europa Conference League, va avea 32 de echipe în faza grupelor (8 grupe a câte 4), căreia îi vor urma optimile de finală, sferturile de finală, semifinalele şi finala. Cele trei reprezentante ale României vor intra în cursă în al doilea tur preliminar (22 şi, respectiv, 29 iulie 2021), după ce prima rundă de calificare se va fi disputat pe 8 şi, respectiv, 15 iulie. Campioana țării noastre va merge în primul tur preliminar al UEFA Champions League. 

Care sunt majusculele din cuvântul : LupaMea?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.