Sport
Finala Cupei e în Bănie, dar Știința nu o va disputa. Eșec la Iași, după un final dramatic

Universitatea Craiova ratează ocazia de a disputa finala Cupei României pe ”Ion Oblemenco”, după ce a fost eliminată din competiție în sferturi, de Poli Iași. Moldovenii s-au impus în Copou cu 3-2 și s-au revanșat în fața pentru eșecul din campionat, scor 2-5, suferit cu câteva săptămâni în urmă în fața Științei. 

Gazdele au făcut o primă repriză mult mai bună, în care au punctat de două ori și au mai ratat alte ocazii. Nistor a marcat după pauză dintr-un penalty obținut de Koljic. Tot Nistor a egalat, în ultimul minut, cu un șut de la distanță, dar imediat gazdele au profitat de euforia craiovenilor și au marcat golul calificării. 

Cornel Papură a declarat la final: "Cred că am făcut o primă repriză destul de modestă. Nu este normal să începem așa meciul. La 2-0 am arătat forță, am încercat să revenim. Pe final am fost naivi. Am egalat în minutul 90, iar la faza imediat următoare am primit gol. Așa e în fotbal, plătești dacă te relaxezi. Noi am plătit cash în seara asta. Avem 24 de jucători și indiferent de cei la care apelăm, putem învinge orice echipă din România. E rău că am pierdut în seara asta. Am revenit de la 2-0, adversarul nu a contat în repriza a doua pe faza de atac, dar apoi am primit acel gol. Trebuie să intrăm și să câștigăm cu FCSB"

Poli Iaşi – Universitatea Craiova 3-2

Au marcat: Breeveld 13, 90+2 Horșia 42 / Nistor 54 – penalty, 90.

Stadion: „Emil Alexandrescu”.

Poli Iaşi: Rusu – Cabral, Frăsinescu, Klimavicius, Şerban – Grădinaru, Breeveld, de Iriondo, Horşia (54 Omoh) – Luckassen (72 Habibou), A. Cristea (59 Passaglia). Antrenor: Mircea Rednic.

Universitatea Craiova: Pigliacelli – Martic, Acka (88 Bancu), Dielna (46 Qaka), Vătăjelu – Cosic, Nistor, Cicâldău – Bărbuţ, Alex Popescu (25 Koljic), Mihăilă. Antrenor: Cornel Papură. 

Arbitru: Andrei Chivulete

Cât face 2+34?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.