Sport
Finala Cupei rămâne la Craiova? Vochin a dat răspunsul

COVID 19 a oprit tot ce înseamnă sport în România, iar acum problema se pune când omenirea își va putea relua făgașul normal al lucrurilor. În fotbal, competițiile nu s-au terminat și nu știm ce se va întâmpla cu acestea. 

Andrei Vochin, consilier FRF, a vorbit la TelekomSport despre problema organizării Cupei României, competiție aflată sub tutela Federației: „E posibil şi ca meciurile din semifinalele Cupei să se joace într-o singură manşă, nu tur-retur aşa cum e stabilit acum. În situaţii de criză şi măsurile pot fi de criză". În mod normal, finala ar trebui să se dispute pe „Ion Oblemenco”, așa cum stabilise conducerea FRF înainte ca Universitatea Craiova să părăsească competiția. Au apărut zvonuri cum că arena ar putea fi schimbată, însă Vochin spune că nici nu se pune problema: „Locul de disputare nu a fost schimbat, finala rămâne să se dispute la Craiova. Nu s-a decis nici o schimbare în privinţa oraşului finalei"

La ce ora se bea ceaiul de la ora 5?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.