Sport
Flavius Stoican, supărat după înfrângerea echipei sale: „Nu vreau să mai văd echipa că începe timorat”

Viitorul Pandurii Târgu Jiu nu a început prea bine anul 2021. În primul meci oficial, echipa lui Flavius Stoican a pierdut, scor 1-2, în fața formației Universitatea Cluj. 

Sergio Ribeiro a marcat o dublă, în timp ce Daniel Paraschiv a redus din diferență, dar Viitorul Pandurii nu a mai avut forța de a o egala pe U Cluj: Dezamăgirea mea e, în primul rând, că elevii mei au început meciul încrezători doar prin simpla lor prezență pe teren. În repriza a doua am fost echipa care a încercat să pună presiune, ne-am creat câteva ocazii. Adversarii au încercat să ne surprindă pe contraatac, au și reușit în câteva situații. Am întâlnit o echipă care a stat bine defensiv, cu organizare bună. Am făcut o repriză secundă mult mai bună, dar m-a deranjat că am fost crispați în prima repriză. Puteam scoate mai mult de la acest joc, dacă eram de la început mai deciși, cum am fost în multe momente din repriza secundă. Pentru noi nu e o presiune. Asta le-am spus elevilor mei, că nu facem operații pe creier, nu facem avioane, ci jucăm fotbal. Nu vreau să mai văd echipa că începe timorat și apoi își dă drumul la joi. Vreau să jucăm fotbal din primul minut. Vreau să evidențiez un jucător, pe Alex Gîrbiță, care, deși a intrat pe parcurs, a jucat, a intrat în combinații.

 

Îmi doresc ca terenul de joc să arate bine, să fie drept, fiindcă suntem o echipă care jucăm fotbal, care pasăm, chiar și cu portarul, o echipă care e angrenată în jocul de posesie și atunci orice problemă pe care o avem din punct de vedere al terenului ne dezavantajează. Mulți vor spune că și adversarii au jucat pe același teren, dar ei au alt stil de joc, cu minge lungă și o recuperează pe a doua, ei mizează pe dueluri aeriene, iar noi pasăm continuu. Aveam nevoie de un teren tăvălugit, iar astăzi, înainte de joc, trebuie făcut acest lucru. Sper suprinderea mea, nu s-a făcut sau nu s-a vrut.
Nu vreau să dau vina pe teren. Le-am spus jucătorilor la final că toți suntem reponsabili pentru acest eșec, dar și condițiile de joc trebuie să fie normale pentru fotbal, fiindcă noi jucăm fotbal, avem combiinațiile noastre și ne îngreunează dacă nu avem un teren bun. În prima repriză, portarul Rusu a lovit greșit mingea, fiindcă balonul sărea aiurea. Nu știu cine trebuia să se ocupe de teren. Poate cei de la stadion, dar avem oameni chiar din clubul nostru care trebuiau să facă asta. Nu vreau, încă o dată să dau vin pe teren, dar toți, înainte să plecăm de acasă, trebuie să știm ce avem de făcut. Eu îmi doresc ca echipa aceasta să joace în Liga 1. Dacă toată lumea de aici își dorește asta, vom reuși, dacă nu, va fi foarte greu. Pentru noi urmează în fiecare etapă câte o finală,” a mai declarat Flavius Stoican. 

Cât face 2+34?
Declaraţia zilei

Primăria Craiova a anunțat într-o postare pe Facebook că Poliția Locală a identificat șoferul care a mers cu mașina câțiva zeci de metri pe trotuar, joi, 11 februarie. Dacă în postarea inițială se spunea că oamenii legii au amendat șoferul și i-au ridicat mașina, ulterior reprezentanții Primăriei au revenit și au precizat că autoturismul șoferului a fost ridicat pentru că a parcat neregulamentar, fără legătură cu incidentul din ziua anterioară.

© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.