Sport
Florin Borța, „lup galben” timp de 6 luni

Unul dintre cei mai promițători tineri fotbaliști ai Universității Craiova, Florin Borța, a fost împrumutat la Petrolul Ploiești, formație ce evoluează în liga secundă. În acest moment, tânărul jucător este evoluat la 100.000 de euro.

Borța a evoluat în trei meciuri pentru Universitatea, debutând în primul eșalon în meciul cu Botoșani, încheiat 2-2. Acesta poate juca atât fundaș dreapta, cât și mijlocaș pe aceeași bandă și râmâne de văzut pe ce post se va maturiza în timpul pe care îl va petrece în haita „lupilor galbeni”. În această iarnă, Craiova se va despărți și de Florin Gardoș și Dominik Glavina, jucători ce nu intră în vizorul lui Devis Mangia. De asemenea, portarul Nicolae Calancea (transfer) și fundașul Ștefan Vlădoiu (împrumut) au semnat cu Dunărea Călărași.

 

Care sunt majusculele din cuvântul : LupaMea?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.