Sport
Florin Călinescu: „Cum să ai la Craiova două echipe? Păi ce ești, mă, Madrid?”

Prezent în platoul emisiunii „Ora 21”, de la Oltenia TV, renumitul om de televiziune Florin Călinescu a vorbit despre situația fotbalului de la Craiova. 

Soluția optimă ar fi ca toate taberele să se așeze la o masă și să se înțeleagă pentru a avea o echipă. „Fotbal Club Craiova” s-ar numai formația Olteniei, spune omul de televiziune: „Trebuie chemate toate taberele la o masă. Aș vrea la Craiova o singură echipă. Toată Oltenia trebuie să aibă o singură echipă, numită Fotbal Club Craiova. Cum să ai la Craiova două echipe? Păi ce ești, mă, Madrid?”

 

Florin Călinescu nu crede că Adrian Mititelu, finanțatorul echipei U Craiova 1948, ar investi mai mult decât Mihai Rotaru, patronul Universității Craiova, chiar dacă acesta ar câștiga milioane de euro din procese: „Nu cred că Mititelu ar investi mai mult decât Rotaru la o echipă de fotbal, ca Universitatea Craiova să joace la matineu, iar echipa lui Mititelu să câștige Champions League.”

 

 

„Când Craiova Maxima juca, nu mai putea nici Dinamo, nici Steaua să fure campionate. Eu făceam armata la Plenița, plecau camioane pline cu oameni de la ora 5 pentru a vedea meciul”, a mai declarat actorul. 

Câţi ani are o persoana care isi serbeaza majoratul?
Declaraţia zilei

„Clar, cartele electronice RAT nu vor fi disponibile la toate punctele din Craiova pentru că, de exemplu, în unele zone, ni se sparge toneta și de două ori pe seară.  Vor fi disponibile în zonele centrale, cu trafic, ca să ne protejăm și noi”- Sorin Manda, City Manager. 

© Copyright 2008 - 2020 Lupa. Toate drepturile rezervate.