Sport
Florin Gardoș vrea să plece în străinătate. Vezi ce spune despre oferta de la Poli Iași!

Fostul internațional, Florin Gardoș. nu s-a prezentat alături de Universitatea Craiova la vizita medicală și în proporție de 99% va pleca de la echipă în această iarnă. Intervievat de ProSport, acesta a declarat că îi surâde ideea de a juca din nou în străinătate.

Doar câteva partide a jucat Gardoș pentru Știința în acest sezon, asta deși Devis Mangia a început sezonul cu el ca titular. Acesta a spus că prima variantă a sa este să plece în străinătate, însă nu exclude nici transferul la formația din Copou: „ Eu îmi doresc să merg afară, evident. Dacă nu se va concretiza nimic, probabil voi veni la Iaşi. Dar depinde de mai mulţi factori. Depinde şi de Craiova, depinde şi de Iaşi, dar şi de mine. În primul rând, cluburile ar trebui să ajungă la un acord. Cei de la Craiova nu au pretenţii financiare, dar trebuie lămurite nişte lucruri. Există şi posibilitatea unui împrumut şi lucrurile se complică oarecum. Eu aş vrea un împrumut, şi Craiova ar accepta această variantă, dar aici intervine şi salariul meu... Şi aici sunt anumite discuţii.” 

Antrenorul celor de la CSM Politehnica Iași, Flavius Stoican, a luat legătura cu jucătorul Craiovei: „Am discutat cu domnul Flavius Stoican zilele trecute, dar încă nu m-am gândit. Mai am ceva variante şi mai aştept. Nu vreau să mă grăbesc. Dar iau în calcul orice variantă”. Varianta de a pleca la Iași l-ar ajuta pe fundaș să prindă mai multe minute: ”Îmi doresc mult să joc, acesta este unul dintre aspectele pentru care aş veni la Iaşi. Asta este important pentru mine acum, să joc. La echipa naţională nu mai am curajul să mă gândesc. Asta am luat în calcul şi când am venit la Craiova şi uite că planurile nu au ieşit aşa cum mi-am dorit. Acum mă gândesc doar la mine, este important să fiu sănătos şi să joc. Vreau să iau cea mai bună decizie în privinţa viitoarei mutări, pentru că se pare că ultima dată nu am fost aşa inspirat.”

 

 

 

 

 

Câţi ani are o persoana care isi serbeaza majoratul?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.