Sport
Florin Halagian, fostul antrenor al „U” Craiova, a murit la 80 de ani

Florin Halagian, antrenorul cu cele mai multe meciuri conduse în Liga 1, 878, a decedat la 80 de ani. 
 

Halagian este cel ce a câștigat singurele titluri ale formației FC Argeș din istorie.  A avut o contribuție importantă la construirea echipei de aur a Stelei, care a câștigat în 1986 Cupa Campionilor Europeni. Tehnicianul a stat pe banca Științei în 1985. 

 

Comunicat Federația Română de Fotbal: 

Federația Română de Fotbal regretă dispariția, la vârsta de 80 de ani, a fostului jucător și antrenor.

„Născut pe 7 martie 1939, Florin Halagian a jucat la Dinamo, Progresul, Pompierul București, Dinamo Pitești, Petrolul, Minerul Baia Mare, Politehnica București și Vagonul Arad.

Le-a antrenat pe FC Argeș, FC Olt Scornicești, Steaua, Universitatea Craiova, Victoria București, Dinamo, Inter Sibiu, FC Național, FCM Bacău, FC Brașov, Ceahlăul, Gloria Bistrița și CS Mioveni. A stat, de asemenea, pe banca naționalei României la un meci în 1979.

A reușit să aducă cele două titluri de campioană din palmaresul lui FC Argeș, în 1972 și 1979, și a câștigat din nou trofeul cu Dinamo, în 1992. În 2008 a fost decorat de președintele României la vremea respectivă, Traian Băsescu, pentru întreaga activitate cu „Meritul sportiv Clasa a III-a”.

Papură trebuie să plece de la echipa de bună voie sau forțat mai rău că Bălănescu la Dinamo totul depinde de el ce vrea liniște pentru familia lui sau razboi pentu familie.
12 august 2019, 16:00
Care sunt majusculele din cuvântul : LupaMea?
Declaraţia zilei

„Clar, cartele electronice RAT nu vor fi disponibile la toate punctele din Craiova pentru că, de exemplu, în unele zone, ni se sparge toneta și de două ori pe seară.  Vor fi disponibile în zonele centrale, cu trafic, ca să ne protejăm și noi”- Sorin Manda, City Manager. 

© Copyright 2008 - 2019 Lupa. Toate drepturile rezervate.