Sport
Fosta handbalistă a Craiovei, franţuzoaica Landre, s-a retras din activitate. Cum a prevestit câştigarea Cupei EHF, la plecarea din Bănie

Handbalista franceză Laurisa Landre, campioană mondială cu naţionala ţării sale în 2017, jucătoare la SCM Craiova între 2015 şi 2017 şi care în ultimii doi ani a evoluat pentrua Toulon-Saint-Cyr, şi-a anunţat luni retragerea din activitate, la vârsta de 34 de ani, scrie prestigiosul cotidian din Hexagon, Lequipe. 

"După o carieră îndelungată pe terenurile de handbal, a venit momentul să mă retrag. Au trecut douăzeci de ani de când am debutat, 20 de ani în care am apreciat fiecare clipă petrecută alături de voi, 20 de ani cu suişuri şi coborâşuri, 20 de ani pe care nu-i voi uita niciodată", a scris pe Instagram Laurisa Landre. 

La plecarea de la Craiova, în urmă cu 3 ani, handbalista de culoare posta mesajul: "Sezonul meu la Craiova s-a incheiat...Vreau doar sa va multumesc, pt ca am petrecut 2 ani superbi in aceasta echipa si m-am simtit minunat!!! Va multumesc pt ca m-ati primit in frumoasa voastra tara si m-ati facut sa ma simt ca acasa,nu am cuvinte suficiente sa va multumes!!! Ii multumesc clubului si superbei mele echipe, multumesc Simonei, lui Bogdan si lui Gore, pt ca au avut incredere in mine si m-au sustinut neconditionat. In opinia mea, fanii de la Craiova sunt cei mai tari din Romania. Cu mare tristete parasesc frumoasa voastra tara,dar ma bucur sa merg la acest club grozav METZ. Sper sa nu ma uitati niciodata, dar in orice caz voi ramaneti mereu in inima mea!! Doresc toate cele bune clubului SCM CRAIOVA pt sezonul urmator...daca anul acesta am avut o medalie, sper ca anul urmator sa aveti 2......"

Laurisa Landre a avut dreptate, fiindcă în sezonul următor Craiova avea să câştige şi argintul naţional, dar şi Cupa EHF. 

Cât face 2+34?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.