Sport
Fostul căpitan crede în Știința: „Au puterea să câștige campionatul”

Alexandru Băluță este primul jucător român care a reluat fotbalul, după ce a jucat 56 de minute în înfrângerea luI Slovan Liberec în fața celor de la Teplice, scor 0-2. În direct la DigiSport, fostul căpitan al Științei consideră că „juveții” au șanse să câștige titlul în acest sezon. 

Alexandru Băluță a câștigat Cupa României alături de Universitatea Craiova și crede că echipa antrenată de Bergodi ar putea câștiga titlul în acest sezon. Olteanul a făcut referire și la perioada antrenorului Devis Mangia, când nimeni nu-i dădea vreo șansă italianului să câștige un trofeu cu Știința: „Nu e nimic surprinzător să câştige Craiova, pentru că au puterea. Cât am fost eu acolo, am avut şanse să trecem pr primul loc, am fost la mâna noastră. Au şanse în continuare, au echipă foarte bună, sunt acoperiţi pe toate posturile, mai ales că a venit acum şi domnul Bergodi. Având în vedere că cu domnul Mangia lucrurile au decurs aşa de bine şi că nimeni nu se aştepta, nimeni nu avea încredere în dânsul, am reuşit să aducem Cupa la Craiova după 25 de ani. Mi-aş dori ca anul acesta domnul Bergodi să aducă campionatul, aşa cum domnul Mangia a adus Cupa"

 

Băluță a vorbit și despre revenirea pe teren după o perioadă lungă de pauză forțată: „A fost o perioadă destul de grea pentru că a trebuit să ne adaptăm din nou la efort, să încercăm fim din nou la forma avută anterior. Păcat că nu am început cu dreptul, deşi aveam mare încredere în noi, ne-ar fi ajutat să ajungem pe loc de play-off. Suntem în cărţi deocamdată. Ne-am pregătit din greu 3-4 săptămâni, deci uşor nu a fost deloc, mai ales că am jucat şi cu tribunele goale. A fost un sentiment ciudat. Dar îmi era dor să revin în iarbă şi să resimt emoţia de pe teren"

La ce ora se bea ceaiul de la ora 5?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.