Sport
Fostul secund al Universității a vorbit despre olteni: „Craiova ar avea nevoie de un jucător precum era Papură”

Constantin Schumacher, fostul antrenor secund al Universității Craiova, a vorbit pentru GSP Live despre situația actuală a echipei. Acesta a făcut referiri și la Corneliu Papură, despre care spune că nu a fost susținut de lumea din Bănie. 

Fostul secund al Științei știe ce-i lipsește echipei în momentul de față pentru a se bate cu șanse reale la campionat: „Eu am spus-o și când eram la Craiova, când vorbeam cu Cornel de jucători, cred că în acest moment le lipsește un lider în teren. Un lider care să facă diferența, să știe ce să facă în fazele decisive din timpul meciului. Nistor este un jucător foarte bun, s-a văzut că poate să facă asta la Dinamo, dar nu cred că va avea posibilitatea să facă asta și la Craiova. Este puțin diferit, a venit de puțin timp și nu cred că poate să se impună ca să fie un lider de vestiar. Asta le trebuie lor, echipa este foarte bună. Craiova ar avea nevoie de un jucător precum era Papură. Un lider în vestiar, un lider în afara vestiarului și în teren”., a declarat Schumacher la GSP Live.

 

Corneliu Papură a avut o relație tensionată cu suporterii, iar antrenorul chiar a suferit din pricina acestui lucru: „Acesta este felul lui, nu pot să comentez. Știu și eu asta, chiar am vorbit cu el despre felul lui de a fi. Lui îi părea foarte rău că nu este susținut de oamenii din Craiova. A jucat acolo foarte mult timp și și-a dorit să rămână acolo. Și-a dorit să antreneze, dar era supărat că nu are susținerea necesară de la oamenii care vin la meciuri. După meci își dorea să plece imediat, să nu stea să vorbească cu lumea, cu suporterii”

 

Constantin Schumacher a fost antrenorul secund adus de Corneliu Papură vara trecută și acesta a lucrat alături de „Papi” până la sosirea lui Victor Pițurcă. 

Care sunt majusculele din cuvântul : LupaMea?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.