Sport
Frank Lampard a fost dat afară de la Chelsea

Chelsea a anunțat oficial că s-a despărțit de Frank Lampard, tehnicianul echipei. Thomas Tuchel este favorit să îi ia locul.

"A fost o decizie foarte grea pentru club, mai ales că am o relație personală excelentă cu Frank și îi port un deosebit respect. E un om integru, dar în circumstanțele actuale, credem că este oportună o schimbare la nivelul băncii tehnice", a declarat Roman Abramovich, potrivit site-ului oficial al lui Chelsea. Din păcate pentru Lampard, trupa londoneză ocupă doar locul nouă, fiind la 11 puncte în spatele liderului Manchester United. Fostul mare jucător al lui Chelsea fusese instalat la conducerea băncii tehnice în iunie 2019. 44 de victorii, 15 remize și 25 de eșecuri este bilanțul lui Frank Lampard 

Cât face 2+34?
Declaraţia zilei

Primăria Craiova a anunțat într-o postare pe Facebook că Poliția Locală a identificat șoferul care a mers cu mașina câțiva zeci de metri pe trotuar, joi, 11 februarie. Dacă în postarea inițială se spunea că oamenii legii au amendat șoferul și i-au ridicat mașina, ulterior reprezentanții Primăriei au revenit și au precizat că autoturismul șoferului a fost ridicat pentru că a parcat neregulamentar, fără legătură cu incidentul din ziua anterioară.

© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.